Vi sælger vores elskede lejlighed

Nu skal det være. Vi skal prøve at bo på landet. Efter 16 år i København har vi taget beslutningen om at flytte til Næstved inden vores søn Harald skal starte i skole.  Ud hvor Mette kommer fra, og en stor del af familien fortsat bor.

Derfor sælger vi vores lejlighed. Vores hjem i mere end 10 år er nu på boligmarkedet – måske ikke det mest indbydende miljø for en flink og rar Frederiksberg-lejlighed. Men med gode aner klarer man sig gennem selv den værste krise.

På denne blog vil vi fortælle om stort og småt fra lejligheden og ejendommen, så mulige købere kan få et indtryk af hvordan det er at bo her. Forhåbentlig giver det et bedre billede end den typiske ejendomsmæglerpræsentation. Her kan du nemlig følge livet i lejligheden over en længere periode, noget selv ikke en fremvisning kan tilbyde.

Vil du hellere – eller også – se lejligheden præsenteret på klassisk ejendomsmæglermanér, ligger den hos EDC på http://www.edc.dk/en/Sag/?Pid=20161032. Der er billeder taget af en professionel fotograf og en plantegning med en lille fejl. Hvis du kan finde fejlen, giver jeg en flaske Rioja Reserva. Teksten er også skrevet af en professionel. Nemlig mig selv. Håber I kan leve med det.

Hvis du synes lejligheden virker interessant, er der en række måder du kan bliver klogere (og sandsynligvis mere interesseret – nu er du advaret):

  1. Følg med her på bloggen.
  2. Se fotos og læs beskrivelsen på siden “Om lejligheden”
  3. Ring til mig på 41 90 51 38 og arrangér en fremvisning – for du vil da ikke købe uden at se varen først, vel? Du er også velkommen til at skrive til mig på sebastian.franck@gmail.com. Det er helt ufarligt. Eneste risiko er at du finder præcis den lejlighed du drømmer om.
  4. Gå ind på http://www.edc.dk/en/Sag/?Pid=20161032 og se boligpræsentationen. Her finder du også oplysninger om økonomien. Med den seneste udvikling i renten er det jo ligefrem rørende så billigt det bliver på månedsbasis.

God fornøjelse – og held og lykke med lejlighedsjagten.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s